В гардероба на: Мария Иванова

Здравейте, приятели 🙂 Представям ви новия гост в “В Гардероба на…” – Мария Иванова. Блогър и мечатетел, който представя всичко, което обича в BeGlamorous Blog. Представям ви трите визии на Мария, които тя подбра за вас.

 

style-stylist-petitemod-beglamorousblog

1.Какво да подберем за една блестяща визия на вечерно парти или среща с приятели?

Без да се замислям дори- избирам Малка Черна Рокля.Много лесен избор и естествено няма как да сгрешите с него.Черната рокля може да се комбинира с различни аксесоари и да изглежда по много различни начини. Моята любима черна рокля е H&M,като отново бих заложила на червените си обувки от Bershka,с които няма как да остана незабелязана.Най-важния аксесоар трябва да е УСМИВКАТА J

petitemod-beglamorousblog-fashion-style

2.Как да изглеждаме в работна обстановка?

 Тези от вас,които ме следят знаят,че последно време около мен се случват много неща и започнах да преоткривам себе си по нови начини.Един от тези начини е модата и започнах да съм малко по-изобретателна .

По темата за работната обстановка-не мисля,че съм много компетентна ,защото не съм работила в много официална среда.Но да си представим,че попадна в такава среда бих избрала много изчистена и елеганта визия.Бих заложила на класическата черна пола,съчетана с бяла риза.Като акцент бих избрала любимите си червени обувки.

petitemod-beglamorousblog-style-stylist

3. Какви дрехи да избирам за през деня (casual outfit)? – Последно време много ме влече черното,камуфлажа и гащеризоните.
В ежедневието си правя  много casual комбинации,но най-любимата ми е камуфлажният панталон,съчетен с кафяво и пухкав елек.
Ежедневните визии не са „претенциозни“ и най-важното е на вас да ви харесват и да ви е удобно в тях.

garderob-blog-01-01-petitemod-hristiana-petkova

fb_b-01

Leave a Reply