Елена от Авалор – новата героиня на Disney

Здравейте, приятели 🙂

Днешната публикация е доста по-различна от обичайните, които сте свикнали да виждате.

Въпреки, че не съм дете, все още гледам анимационни филми, които ме карат да се връщам в онези безгрижни детски дни, в които нямаш за какво друго да мислиш, освен с какво да се забавляваш, точно днес. Предполагам и при вас се случва – ей така да си лежите и да си пуснете някое забавно и необременяващо детско.

За любителите на анимацията, от 29 октомври по Disney Channel в 11:00 часа започна нов проект на Disney.

Елена от Авалор е смела и готова за всякакви приключения тийнейджърка, която спасява царството от зла магьосница, а след това и се налага да управлява като принцеса, докато не стане достатъчно голяма, за да бъде кралица. Пътуването на Елена ще я накара да разбере, че новата й роля изисква съобразителност, издръжливост и състрадание – чертите на всички истински велики лидери.

В историята на анимационния филм е въвлечено влиянието на различни латински и испански култури, които чрез архитектура, традиции, храна и обичаи правят магията по-вълнуваща. Митология, фолклор и музика се сливат във всеки епизод, за да пресъздадат максимално вълнуващите моменти от живота на Елена.

Днес можете да видите екслузивни кадри от процеса на създаване на анимационния филм!

Елена е първата латино Дисни принцеса, която сама защитава кралството си и за разлика от останалите принцеси, не разчита на красивия принц да я спаси.

Дивна записа две от песните на сериала – интрото и песента “Моят час”, към която бе записан и видеоклип.

fb_b-01

Leave a Reply