Червена барета

И ако на пръв поглед ви се струва, че може да съм от спецчастите, това ще да е само от заглавието. Но пък тази баретка толкова хубаво акцентира днешния ми сет, че нямаше как да не и отдам чест.

Този сезон барети отвсякъде. Какви ли не разновидности може да се видят из магазините. Но аз избрах класическа, без добавки. Тъй като винаги мога да я аранжирам с каквото си поискам. Изкуствени цветя (брошка или шнола, големи безопасни игли или пък да залепя някоя щампа). Сега, пишейки тези редове, се чудя как в движение ми идват тези идеи. И аз трябва да пробвам 😀
Допълвам с тази бяла риза, за която ви споменах преди няколко дни, и добавям пуловер с къдрички (от магазин Камеранс е, които все още имат ужасно голямо намаление, така че, ако попаднете на техен магазин, отбийте се. Този пост не е спонсориран, просто това е любимия ми магазин и съм пристрастна! ).

Завършвам с две неща, които надали ще сложа следващия сезон. Ботушите – красиви, от естествена кожа, но просто не се чувствам себе си в такава обувка. И палтото, което вече ми е малко. Но пък днес, допълват визията ми и все още си търсят нов собственик.

street-french-style-by-petitemod

red-hat-baret-by-petitemod

petitemod-lifestyle-blog

petitemod-hat-baret

french-street-style-by-petitemod

zhekov-photography-by-petitemod

petitemod-by-hristiana-petkova

2 Comment

  1. Много готин аутфит 🙂 Всичко е прекрасно :))

    1. admin says: Reply

      Благодаря ти, Дани <3 Толкова си мила:*

Leave a Reply