Червена рокля на цветя

Стараех се да се придържам към правилото, ако въобще може да се нарече правило, да си купувам качествени дрехи, дори да не е толкова често – обаче хич не ми се получава. Чувствам се изкушена да си взема поне едно нещо в месеца и това не е похвално. Както и преди съм ви споделяла, пазарувам от всякъде, нямам предрасъдъци и ми е все тая дали ще съм с обувки за 150 лв., а с тениска от секънд хенд за 1 лв., например. Всичко ми омръзва ужасно бързо и по тази причина се отказах от стремежа си за по-висок клас дрехи. Разбирам, че съм истински консуматор и явно така ще си остане. Но пък нямам гузна съвест и се чувствам добре. Смятам, че човек трябва да си носи наслада от нещата, които обича. Уви, желанието ми за пътувания постоянно се активизира, но разбрах, че с това малко дете (което няма на кого да поверим) ще е трудоемко и реших да се примиря. Надявам се, един ден, заедно да се наслаждаваме на всички красоти из света <3.

Та, момичета, тази рокля е също от този вид покупки, чиято стойност, предполагам, ще изчезне след 3то обличане. Но, това е положението при мен :D. Гледам да купувам неща от намаленията, които биха се задържали като тенденция и в следващия сезон. Оглеждам новите колекции и по тях си правя извода какво да взема от разпродажбите. Хитро, нали?! Друго нещо, което бих ви посъветвала, е да си взимате пуловери и връхни дрехи. Сега е най-изгодно, въпреки че в летния сезон е трудно да мислиш за инвестиция за есента.

Та това е, което исках да ви кажа. Но, по-важното е да се наслаждавате на всеки ден, да носите любимите си дрехи, да не ги оставяте за “специален повод”, да се радвате на малките сладости в живота и да се усмихате, винаги когато можете<3

naj-vkusniqt-sladoled-1

daily-look-by-best-stylish-bulgarian-girl

roklq-za-vseki-den-petitemod

hristiana-petkova-best-lifestyle-blogger

style-bulgarian-blog

roklq-s-visoka-taliq

Фотограф: Билян Жеков – Zhekov Photography
petitemod-best-lifestyle-blog-1

Leave a Reply