За времето с приятелите и за домашните коктейли

Преди месец с момичетата решихме да отидем на село, да се отдадем на почивка, да мързелуваме и да не правим нищо. Нямахме планове, искахме да си лафим, да пуснем мислите на свобода и да се откъснем за малко от големия град. Момичета обичат да ми идват на гости, може би, защото е неутрална територия-никой не ги закача за нищо, могат наистина да си починат.

Аз малко ги изтормозих, молейки ги, да направим някой друг кадър, ама те със сигурност са били наясно с това :D.

Все по-рядко успяваме да се организираме, цялата компания, за общи сбирки. Все се разминаваме, всеки си гони задачите и времето заедно е сведено до минимум. Единичните срещи винаги са вариант, но не е като да сме всички заедно. Когато сме единствените, от тази ни приятелска компания, с дете, всички гледат да се съобразят с нас, но в този случай, бидейки на своя територия нещата стоят различно. Дори с дете е забавно, защото Божидар успява да ни развесели, да ни накара да се забавляваме.kokteil-v-domashi-usloviq-s-bql-rom-i-grenadin-petitemod

Когато си създаваме подобни пътувания, държим да хапваме само вкусни нещица, да си създаваме емоция чрез храната и да крадем пълноценно от всичко наоколо. Освен да ядем вкусотийки, пийваме и от време на време. Аз не пия често, ако го правя, то е когато съм в алкохолно настроение или ей така, за кеф. Трудно може нещо да ме изкуши, може чаша розе или вино (домашно) най-добре. Отново не бях активна в пиенето, но пък коктейлите ни се получиха върха. А ето и рецептата:

1. Бял ром
2. Сок ананас
3. Сок портокал
4. Гренадин
5. Лед

Ами, то това е. Вие как прекарвате времето с любимите си момичета? Споделете ми и вашите преживявания <3

summer-trends-coctail-time-best-lifestyle-blog-1

domashna-citronada-recepta-petitemod

banski-za-golemi-gurdi

petitemod-best-lifestyle-blog-1

Leave a Reply