Есенни вдъхновения

petitemod-bulgarian-fashion-blog

Опитвам се да бъда постоянна и да намирам всеки ден време за блога, но сякаш не се получава така. Толкова много неща имам и искам да направя, а все се размотават или вдъхновението рязко ме изоставя. При мен нещата са на приливи и отливи – в един момент съм супер активна, а в следващия се получава рязко затишие. Но с времето се научих да се слушам. Да се доверя на вътрешното си усещане и да забравя за егото. Да не правя всичко на всяка цена, само защото Трябва!

От седмица главата ми е заета с мисли за промени у дома. Не успявам да живея с дадена вещ дълго време. Постоянно променям разни неща, изхвърлям сувенири, дрехи, ненужни чаши и чинии. Не усещам нуждата от тях. Имам потребност от нова енергия и нови емоции. Люси все се шегува, че ще изнеса апартамента на боклука, защото постоянно се хвърлят какви ли не неща. Но така освобождавам място на положителна енергия и на новостите, които предстоят.

Скоро ще ви покажа какво направих у дома. А сега, да се върнем на днешния ми ансамбъл.
Любимата цикламена пола, за която ви разказах преди време (тук можете да я видите), и която взех от магазин втора употреба. Този сет го бях намислила преди време, но чаках подходящия момент, за да ви го покажа. Все любими дрехи, в любими цветове. Игра с материи и наситени нюанси. А тук все още съм брюнетка 😀
Та, тази пола вече не е за мен, затова реших да я подаря на една от вас. По моя преценка е размер 42-44, така че който се вижда в нея да ми пише. Първият, които ми пише – за него е❤️ Нали разбрахте, че я подарявам?

petitemod-blog-for-style

petitemod-lifestyle-blog

petitemod-pink-skirt

petitemod-style-blog

petitemod-pink-skirt-2

petitemod-best-lifestyle-blog

petitemod-pink-skirt-3

 

Leave a Reply