Faux fur coat

Толкова се кефя, че успях да се вмъкна и аз в едно такова палтеце. Малко, зелено меченце. Чудех се дали да не заложа на класическия цвят в екрю, но в последстие реших да се спра на така различния, цвят в зелено, а и така се откроява червената ми коса, нали. А това палто все още стои в гардероба, защото все чакам по-топлото време, по-малкото дрехи върху мен, абе с две думи чакам пролетта, за да мога да се обличам така както аз обичам <3

Ааа, сега като написах червена коса, да ви споделя за нея. Много често получавам въпроси свързани с това каква боя използвам, къде ходя на фризьор, колко често се боядисвам. Ето сега, ще ви разкажа на бързо.

Боята, която използам от години и която е незаменима за мен, е Elumen на Goldwell. Случва се да отида в академията на Goldwell и хората от екипа да се погрижат за мен. Олеле, кеф <3 Благодаря им от сърце, че винаги успяват да ме направят различна и да създадът “моят цвят”. От време на време се боядисвам и с друга боя, но цветът няма нищо общо, както издръжливостта. И съсвсем скоро мисля да освежа този цвят, да добавя някой кичур или да скъся дължината й. Ама да видим.

Но нека не измествам фокуса. Дълга рокля на цветя, купувана от секънд хенд, зелено пухче и шапка с периферия. На работа няма как да се явя в този вид, но поне през уикенда е възможно. При вас случвало ли се е да имате ограничея за начина си на обличане на работа? Имате ли други стопери, които да ви карат да се притеснявате или да се замисляте за ежедневната си визия?

Аз имам една огромна бариера, с която се боря ежедневно. Нереално много се притеснявам да говоря пред много хора на английски, а съвсем скоро ще ми се налага това да е ежедневно. И не че не бих могла да се пречупя, просто сама си поставям бариери. .. На вас случвало ли ви се е да имате езикови бариери и да се притеснявате да говорите на чужд език?

petitemod-best-lifestyle-blog-1

Leave a Reply