Лято по чехли

img_2975

Небрежността през лятото е една от любимите ми части. Малко дрехи, свежа кожа, бадемов тен, много усмивки и щастие от всички.

Време, в което забравяш кой ден е, не чакаш уикенда с нетърпение, просто всеки ден е лято – в душата, на лицето, в гардероба.

Хубаво ми е през този сезон, въпреки, че няма да ни огрее дори за една почивка. Не знам как си направихме сметка, явно не сме, но след ремонта сме на 0 и сега трябва да се възстановим:D. Въпреки всичко, аз не спирам да мрънкам на Люси и на приятелките си да направим “бюджетно пътуване”, на което никой не е ходил.

Но пък срещите в града с момичетата, женските разговори, споделения опит, споделените трудни моменти, предстоящите нови емоции, идеите за бъдещето, момивацията за промяна и всичко, суетно, което вълнува момичетата.

img_2895

За тези моменти къси дънкови шорти и чехли с бял тишърт са перфектната комбинация. А шарматната ми чанта, която Люси нарича “китеник” и дългия бял елек са като завършек на цялостната визия.

От дълго време си търсих този ретро модел чехли, които успях да открия по случайност в онлайн магазина на Deichmann и то на изгодна цена + безплатна доставка. Оказа се, че са Online Exclusive и и ах късмет. Нови чехли никога не са излишни. А за естествената кожа не искам и да коментирам. Кеф за стъпалата и за сетивата ми.

*В моментс при регистрация за онлайн бюлетина а Deichmann всеки получава за добре дошъл -10% отстъпка за всички ненамалени артикули при следваща покупка от онлайн магазина
www.deichmann.com.

petitemod-best-lifestyle-blog-1

*Публикацията е в партньорство с Deichmann Bulgaria

Leave a Reply