Манджа от мисли

Има моменти, в които разбираш дали си избрал правилните хора до себе си. Има дни, в които се колебаеш, а след това си казваш, че съмненията ти са безмислени. Приятелството винаги се подлага на изпитания, както и любовта. В един момент си на върха на щастието, еуфорията струи от теб, а след ден, два, месец, усещаш, че губиш нишката, пламъка, искрицата.

Преди време с момичетата имахме навика да се виждаме на всеки две седмици, по женски, цялата компания. Да ходим на различни места, да хапваме, да пием вино, да си споделяме проблемите, терзанията, натрапчивите мисли, щастливите моменти. Този навик за съжаление изчезна, но миналия уикенд успяхме да се видим, дори и в намален състав, да се наговорим, да хапнем, да не бързаме, да се отпуснем, да сме си ние.

Разбираш, че стоиш с правилите хора на една маса, когато всеки е толкова различен от другия, а същевремнно толкова еднакъв, че се чудиш към кое повече клони. Виждаш, че няма преструвки, няма съревнование, няма желание за надмощие или пък лъжливи думи. Няма страх от това да кажеш колко зле се чувстваш, колко се измъчваш с част от мислите си, няма страх от това да бъдеш слаб, без да се преструваш, че си щастлив.

Щастие е да намериш най-добрите си приятели. Щастие е да те критикуват. Щастие е да ти казват всички недостатъци, да те хулят, щастие е да сме заедно.


Нека последно да ви споделя, че косата ми е след плитки и е супер свежарско да не се занимавам с нея и същевременно да изглежда толкова добре. Гащеризонът ми е най-новата придобивка от намаленията и се чувствам толкова “себе си” в него.
leten-gashterizon-petitemod

petitemod-cudrava-chervena-kosa

best-fashion-bulgarian-blog

kakvo-da-hapna-za-obqd-crazy-diamond-petitemod

petitemod-blog-za-kozmetika

petitemod-best-lifestyle-blog-1

Leave a Reply