Любими есенни продукти

Обикновено не съм от хората, които използват един продукт в продължение на година или две. Обичам да тествам нови такива, да опознавам различни марки и текстури.
Рядко ще спомена нещо повече от два пъти, затова и днес реших да ви разкажа за моите есенни любимци.

Стартирам с лака за коса на Maroccanoil. Случайно попаднах на него не съм го набелязвала предварително, но се оказа страхотно попадениe за всички, които използват подобен вид продукти. Обижам косата си чуплива, ако мога след всяка баня ще съм с небрежни къдрици, но не винаги имам време за тях. Когато ги правя обаче използвам фиксиращия лак с обем на Maroccanoil. Продукт, който не слепва и не утежнява косъма, стои естествено и не лепи при допир.

hairspray-maroccanoil-petitemod


Слез излизането на това мини реших да се сдобия с него, за да дам на кожата, на лицето си всичко, което е изгубила през летните месеци и да я подготвя за есента. Както знаете преди седмица бяхме на море и по тази причина реших да се снабдя с освежаващ продукт за него.

Новият продукт на Eucerin с добавена хиалуронова киселина и витамин С подпомага хидратацията, свежестта и стегнатостта на кожата. Още с описанието ме спечели и реших да му се доверя. Умишлено го започнах след края на ваканцията ни, за да мога да бъда обективна в мнението си. Кожата се усеща мека и еластична след нанасяне, хидратирана на по-сухите участъци, а в Т зоната, където се получава омазняване, не утежнява допълнително. Тъй като не пестят от продукта, а вече 8-ми ден го използвам, ще се наложи да взема още един, за да мога да предам на кожата си всичко онова, което е изгубила през лятото.

vitaminc-booster-eucerine

По-долу ще ви покажа как се смесва витамин C с хиалуроновата киселина, за да добиете представа. Използва се не по-дълго от 21 дни, тъй като продуктът се окислява и дейтвието му спира. Витамин C има избелващ ефект и продуктът изравнява тена и премахва питметните петна, но това е личния ми опит, което не означава, че при всики ще е така.

hyaluron-filler-eucerine-petitemod
Стъпка 1: Отлепя се предпазното фолио

hyaluron-filler-petitemod-beauty
Стъпка 2: Чрез силен натиск се освобождава капсулата с Vitamin C

hyaluron-filler-petitemod-cosmetics
Стъпка 3: Силно разклащане, за да се получи еднородна смес от двете съставки

hyaluron-filler-vitaminc
Стъпка 4: Нанасяне на кремчето вътху лицето. Консистенцията му е много фина и течна.

p.s Аз продължавам да нанасям слънцезащитен флуид за лице отново на Eucerin, тък като се старая да защитя кожата си максимално от вредните лъчи и от замърсения въздух наоколо


Терапия за коса с Maroccanoil – още едно мини, на което силно се надявам да обърнете внимание.maroccanoil-threatment-petitemod

Това олио е вълшебство за всяка една коса. Дори и без да сте нанесли балсам или маска, което не е пропоръчително, разбира се, но придава такава мекота и здравина на косата, че за момента няма продукт, който е успял да го измести. Изцяло с арганово масло, позволяващо нанасяне както върху мокра, така и върху суха коса. Ако вече съм подсушила косата си го нанасям малко преди пресата или за финиш, когато разрошвам къдриците си. Гарантирам ви страхотни блясъци и мека коса.

*Публикацията е създадена в партньорство

petitemod-best-lifestyle-blog-1

Leave a Reply