Майчини терзания в слънчогледови поля

nai-udobnite-drehi-v-goreshtoto-vreme-1

В последно време се усещам под постоянно напрежение. Броя дните, седмиците, месеците, за неща, които ни предстоят. През есента Божидар ще започне да ходи на ясла – момент от живота ми, който хем очаквам с нетърпение, хем се мъча да изтръгна от мислите си.

Времето прекарано в майчинство на моменти адски ми тежи. Чувствам толкова изхабена психически, че дори ми лиспват думи, чрез които да се изразявам. Майчинството е жесток адреналин, дава ти толкова много, но определено ти взима още толкова (поне на мен). Предполагам, че мога да бъда порицана от някого, но пък хич не ми пука.

Та, тръгването на ясла ми се струва като поредното стресиращо преживяване, което предстои да изживеем. Първоначално по половин ден, след месец/два и по цял. Спиране на майчниството (не че са големите пари, но поне плащах сметките с тях). Обаждания, че е хремав, плаче, вдигнал е температура, кашля и т.н. , неща, за които се настройвам от сега и които осъзнавам, че са неизбежни. Само не знам как ще ходя на работа и ще си гледам детето, когато е неразположено, но това е още по-болна тема, която дори не искам да задължавам в мислите си 😀


Споделих ви майчините си терзания, но явно съм имала нужда ги напиша някъде. Излях си мъката сред слъчогледови поля.

Но нека се абстрахираме от написаното по-горе. Денят беше събота, помолих Люси да отидем да откъснем няколко слънчогледа за вкъщи, а накрая излязоха и тези снимки. Тоалетът ми е семпъл, както в повече случаи – плисирана пола и бял тишърт. Дълго се колебаех дали да си взема пола и то точно такава, но прецених, че бих могла да си създам доста вариации с нея, и реших да рискувам. А чантата, момичета, баба ми ми я подари преди дни. Носила я е на младини и ми стана толкова мило, че даже се разплаках<3 Дори на една от снимките личи как е лепена… абе, истинско съкровище!
sunflower-fields-by-petitemod-1

best-bulgarian-beauty-blog-1

best-fashion-bulgarian-blog-1

daily-look-for-summer-days-1

nai-udobnite-drehi-v-goreshtoto-vreme-1

nai-udobnite-obuvki-za-lqtoto-1

petitemod-best-fashion-blog-1

petitemod-best-lifestyle-blog-1

Leave a Reply