Малко преди 30

Тази година ставам на 30 и колкото и страшно да ми звучат тези цифри те не биха могли да се променят. Преминавайки в друго десетилетие се замислям какво бих коригирала в себе си, къде да насоча енергията и мислите си, как да се намеря, тъй като често се губя по пътя, как да бъда по-смирена и по-зряла.img_1213

Чудя се дали да си обещавам нещо, защото често обещанията се разминават с действителността или по-скоро да си призная такива, които забелязват и хората около мен: img_9577

  • да не блуждая толкова много в облаците, да бъда здраво стъпила на земята и да гледам живота си малко по-дългосрочно.
  • да се намеря или поне да се опитам да открия защо съм тук, какво е призванието ми и в кое съм най-добра, защото усещам, че имам нещо, заради което съм тук и сега.

img_0443

  • да реша къде искам да живея. Мисъл, която се загнезди в главата ми случайно, но сякаш дълбоко в себе си знам отговора й.
  • да не се разделям с лека ръка с нещата около себе си. Все по-често ми се случва да изхвърлям и изтривам неща от живота си, без да се замислям, без да ми мигне окото. Нищо крайно не е хубаво, да знаете!
  • да бъда щастлива, защото последно време не се чувствам такава. Дали защото се поддавам на натрапчивите си мисли, дали не вярвам достатъчно в себе си или просто твърде много разсъждавам, не е ясно и за мен. Но сякаш губя желание и интерес към всичко и всички.

Имам странни разсъждадения за себе си, но реших че е редно да ги напиша някъде, за да мога след време да се върна към тях. Вие изпадате ли в подобни състояние и ако да, какво се върти най-често в главата ви?

 

petitemod-best-lifestyle-blog-1

2 Comment

  1. Awesome post! Keep up the great work! 🙂

  2. Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Leave a Reply