С “пижама” в града

pijamas-trend-2017-petitemod

Все повече се влюбвам в модата на панталоните тип “пижама”. Може би защото повечето модели са обсипани с цветове, които карат душата ми да струи от умиление. За този тренд ви бях споменала още миналата есен, когато ви разказвах за актуалното през сезона. Ако сте го забравили, може да си го припомните тук. При нас тази тенденция се появи малко по-късно, но пък моделите на актуалните марки са жестоки.
Та, този панталон “пижама” освен че е най-новото попълнение в гардероба, се оказва и любимецът ми за лятото. Обмислям и комбинация “смесване на принтове”, но това в друг пост ще ви го разкажа.
Все повече се опитвам да огранича безразборното пазаруване и да добавям само това, от което имам нужда. От този имах огромна нужда 😀 любов бе…
А и вече има едно мъниче, което също се нуждае от разни глезотийки, а това ме кара да бъда по-организирана и да преценявам всеки похарчен лев.

Но да се върна на аутфита. Отдавна не съм комбинирала толкова малко цветове, нетипично за мен, но пък ми се получи. Не съм и в цвета на 2017 – Greenery, но пък тази мекота на зеленото носеща природата в себе си ме обгръща и ми дава такова самочувствие.
Горната част е в комбинация от къс топ и тишърт. Сигурно се чудите защо съм я сложила, след като топът си е върха. Просто не харесвам ръцете си, а и не са любимата част от тялото ми, та реших да ги скрия с любимия бял тишър. А чокъра – сама си го направих 💕 не е ли много сладък.

Какво мислите за тази нежна визия? Допада ли ви?

roses-petitemod1

petitemod-fashion-and-lifestyle-blog-by-hristiana-petkova1

coco-nail-house-petitemod

hristiana-petkova-fashion-and-lifestyle-blogger

hristiana-petkova-pijamas-summer-trend

hristiana-petkova-stylist

kaki-color-trends-2017-by-petitemod

pastel-colors-for-summer-2017-by-hristiana-petkova

pastel-outfit-for-summer-2017-petitemod

petitemod-by-hristiana-petkova-1

petitemod-by-hristiana-petkova-2

petitemod-fashion-and-lifestyle-blog-by-hristiana-petkova

Флорален панталон – няма име, Бял тишърт – H&M, Топ – от гардероба на мама, Еспадрили – H&M, Раница – Mango
petitemod-by-hristiana-petkova

Leave a Reply