Шал от мериносова вълна

mommy-blog-petitemod

Адски много се възхищавам на млади момичета, които с желание, огромен ентусиазъм и постоянство успяват да създадат нещо свое, нещо от сърце, нещо носещо им щастие. Днес искам да ви запозная с една девойка, жена и майка, която решава да се впусне в предизвикателството на ръчно изплетените одеяла от мериносова вълна.

Йоанна се вдъхновява от снимка в интернет и сякаш като на шега започва това начинание. Заедно с майката на мъжа си, се запалват и, го превръщат в малък семеен проект. Първоначалоно започват с изплитане на одеяла, но в последствие решават да включат и шалове, смятайки, че винаги е добре дошло да имаш нещо топло под ръка.

Ще ми се ръката ми да е под одеяло в розово, ох<3, да ме обгръща в студените зимни дни, да ми носи още повече уют и топлина у дома. Ех, и до него ще стигна 😀  Първоначално реших да се спра на един шал, тъй като той никога не е излишен, особено в тези виелици на вън. Вече съм обградена от вълнена прегръдка в моя си цвят<3 Hygge Knits, благодаря ви! Както виждате не е необходимо всичко да ви е “в тон”, за да сложите толкова различен и цветен аксесоар. Той винаги може да бъде акцент дори и в най-семплата ви визия.

shal-ot-merinosana-vulna-ruchno-iraboten

ruchno-iraboten-shal-ot-merinosana-vulna

skarf-by-hugge-knits-and-petitemod

handmade-skarf-by-hygge-knits

Можете да откриете продуктите на Hygge Knits във Facebook и Instagram <3

petitemod-by-hristiana-petkova

1 Comment

  1. […] нали. Ако не сте го видели, можете да го направите тук. Та, тогава ви споделих, че искам да си взема и идеяло, […]

Leave a Reply