Специална грижа за ТЕБ от Мъртво море

Всяка жена се старае да се грижи за кожата на тялото си по най-добрия начин. Аз не правя изключение. Хубавото на блогърството е че имаш възможност да се запознаеш с различни по клас, качество и съдържание козметични марки. SeeSee е част от семейството на beautyskin.bg.
Сега ще ви запозная с трите продукта, които използвах.

seesee-cosmetics-by-dead-sea-by-petitemod-3

Шампоан – първото нещо, което ми направи впечатление, когато реших да се изкъпя с него, беше цветът му. Първоначално си помислих, че е развален, но не беше. Съставките в него, изцяло от Мъртво море, допринасят за този необичаен цвят. Обикновенно измивам косата си 2 пъти със шампоан. След второто измиване е скърцащо чиста и поизсушена. Тук обаче това го нямаше. Косата ми стоеше мека и чиста, все едно след поредното измиване съм нанесла балсам за коса, а аз реално не бях. Оставя един много фин филтър, който позволи при сушене, косата да се разресва спокойно и без дърпане на четката. Определено бих използвала още този продукт.

 


shampoo-by-dead-sea-petitemod-3.3

mineral-body-butter-by-seesee-1.1

Масло за тяло – както със сапуните, които обожавам (разказах ви за тази страст тук), така и лосионите и маслата за тяло са също едни от любимите ми продукти за баня.

Много обичам да нанасям продукт след баня, защото кожата ми е предразположена към изсушаване и ежедневната хидратация винаги е добре дошла. А това масло ухае феноменално! Сигурно това се дължи на екстрактът от папая, маслото от лимонена трева, екстракт от лайка и други. Вечер, когато се намажа, заспивам толкова приятно ароматизирана и отпусната от морските нотки, че спокойно се пренасям на морето в мислите си.

 


body-butter-seesee-beautyskibg-1

mineral-body-scrub-by-seesee2

Ексфолиант за тяло – тук искам да поясня, че и трите продукта ухаят по един и същи начин. Реално след използването им ти си морето! Много нежен и приятен морски аромат. Та, ексфолиантът за тяло – може би най не използваният от мен продукт, защото в банята съм като фурия. Не обичам да се мотая и да губя време. Но в пътите, в които съм го използвала, оставя един много мек допир след употреба. Освен грапавите частици има и доста олио, което оставя кожата гладка още под душа. Но прави банята много хлъзгава и е неприятно. Та, след нея се налага и да почиствам.

 


body-scrub-seesee-petitemod-2.2
Ако не сте пробвали тази козметика, сега имате възможност да се възползвате от 10% отстъпка с въвеждане на кода: PetiteMod в www.beautyskin.bg

petitemod-by-hristiana-petkova

Leave a Reply