3 продукта за добра хидратация

Спомняте ли си, че преди време ви споделих няколко съвета за покупките при бебе?! В този пост ви разказах за козметиката, която използвам за Божидар.

Днес пиша подобен пост, с който искам да затвърдя някои мои впечатления, но да добавя и нови. Истината е, че вече 11 месеца се доверям на козметиката на Bioderma. Да, аз имам отношения с тя, получавайки най-новите козметични проукти, но мнението ми за следващи 3, които ще видите, е изцяло продиктувано от личните ни впечатленията. Казвам “Ни”, защото всеки един от продуктите се използва от цялото семейство. Преди да тествам някой от предназначените за Божидар, аз ги нанасям на себе си и на Люси. А понякога и сестра ми се включва с мнение и тест за тях.


Преди 2 седмици получих от Bioderma най-новият им продукт – спреят Atoderm SOS, който е противосърбежен и силно успокояващ кожата. Още щом пристигна го пробвах върху ръцете си, тъй като те са най-сухата част от тялото ми и изглеждат ужасяващо зле. Резултатът беше видим след около минута. Супер хидратирани, без неприятно омазняване. Впръсквайки го, получавате течна бяла консистенция, като мляко. Попива във всяка една цепнатинка и оставя кожата мека и приятна на допир. Не съдържа никакви аромати. Силно впечатлена съм от резултата, който видях. След като го тествах на себе си, го впръсках и по кожата на Божидар. Ефектът беше същият. Меко и приятно на допир усещане, хидратирана и без сухи места, кожа.
atoderm-by-bioderma-petitemod

Душ олиото е най-приятният на допир, на мирис, и на остатъчно усещане, продукт за баня. Божидар го използва повече от 6 месеца (голямата опаковка имам предвид). Ако сте решили да го пробвате, ви съветвам да си поискате тестери, за да видите дали това е подходящия продукт за детето ви, а и за вас самите. А след това, ако ви хареса, задължително вземете по-голямата тубичка. Много по-икономична и на по-добра цена.
babay-cosmetics-bioderma

Успокояващият балсам също се превърна в мой доверен помощник в добрата хидратация. Лека и лесна за нанасяне кремообразна текстура, без усещане за утежняване. Без аромат и неприятно лекпаво усещане. (Тук отново ви съветвам да използвате тествери, а след това, ако ви допада балсамът, да се доверите на опаковката от 500мл. с помпичка. )

Божидар има наченки на атопична кожа, затова продължавам да използвам подобни продукти, които допълнително успокояват и хидратират кожата. А и както погоре споменах и аз, и Люси също се доверяваме на марката.

 

petitemod-best-lifestyle-blog-1

Leave a Reply