VICHY Slow Age

petitemod-vichy-slow-ageКазват, че вътрешната красота е отражение на външната. Да, това несъмнено е така, но с всяка следваща година освен че ставаме по-красиви от преди, ставаме и по-отговорни към себе си и здравето си. Не е ли така?!

Преди 5 години, например, когато все още бях студентка, не ми пукаше много, много какво се случва с тялото ми (коса, кожа, нокти). Днес обаче, когато вървя към 30-те това кардинално се промени.

Всички знаем, че живеем в замърсена среда – въздуха, пепелта и изгорелите газове са постоянен спътник в ежедневието ни. Всичко това се отразява първо върху най-големия ни орган – кожата.

Имам дебела кожа, което означава, че фините бръчки на лицето ми няма да се виждат толкова, а кожата просто ще се отпусне, нуждаеща се от лифтинг. Дори и така да е, знам че имам нужда от превенция.  Затова и реших да започна ежедневна грижа с дневния флуид за лице на Vichy Slow Age.

Нов продукт забавящ стареенето, който предотвратява появата на петна и освежава кожата. Подпомага по-добрата хидратация, която както знаем е най-важния елемент при една красива и здрава кожа.

Флуидът съдържа екстракт от корен “Байкалин”, който има антиоксидантно действие; термална вода и пробиотик. Съща така съдържа и слънцезащита с фактор 25, което е подходящо за по-чувствителна кожа. Използвам го вече седмица, като смело мога да потвърдя свежото действие, което оставя върху кожата ми. Използвам го сутрин преди да изляза на разходка с Божидар, а сега и на почивката ни в Гърция. Надявам се след около месец да имам същите впечатления както и днес.

Флуидът можете да намерите в аптеките, както и в по-добрите онлайн магазини. Вие ползвате ли грижа за кожата от подобен тип и на каква марка сте се спрели? Ще се радвам да споделите мнения и впечатления.

 

petitemod-vichy-slow-age-1

vichy-slow-age-petitemod-3

vichy-slow-age-petitemod

vichy-slow-age-petitemod-1

petitemod-by-hristiana-petkova

Leave a Reply