За споделената любов

women-parfume-with-roses-petitemod

petitemod-avon-men-parfume

Днес няма да ви разказвам любовни истории, в които глaвни действащи лица ще са мъжа и жената. Ще ви разкажа за любовта, за споделената любов, към която всички се стремим. За любовта да твориш и да правиш това, което обичаш. Аз успях да намеря една такава – в лицето на блога. Защото да правиш това, което те кара да влагаш цялата си енергия, това е споделена ЛЮБОВ.

Не знам дали не е твърде хиперболизирано, дали не прекалявам с думите си, описвайки начина, по който се чувствам, но така наистина усещам нещата. Казват, че любовта е най-възвишеното чувство. Сигурно и затова я търся във всичко около мен. Постоянно се оглеждам за сърчица и ми се иска да ги виждам навсякъде.

Явно и затова приех предизвикателството на Avon да споделя някаква любовна история. А поводът е излизането на новия аромат “MY EVERYTHING“, който обрисува история “За Него” и “За нея“. Реших да ви споделя моя разказ, не толкова, за да ви се хваля, че съм адски доволна, че съм открила “нещото”, което ме прави щастлива, а защото искам да ви накарам да се замислите дали и вие го правите.

Японците имат специална дума затова – “икигай” или в превод “радостта от това да си зает“, “страстта, с която правиш това, което ти носи радост и удовлетворение” . Та, ако имате “такова нещо” и все още се колебаете дали да си заслужава да го правите, просто спрете да разсъждавате и го НАПРАВЕТЕ! Повярвайте ми, няма по-голям кеф от това да си човъркаш по блога, или каквото е вашето нещо, и да се забавляваш по този начин. Аз го правя, направете го и вие!

petitemod-avon-women-parfume-my-everything

avon-parfume-my-everything-petitemod

men-parfume-petitemod-avon

avon-women-parfume-my-everuthing-petitemod

“Днес очите ти блестя
като ярки парещи звезди.
Душата ти прозорец е към мен
и тихо ми шепти.
Слушам разказ за една любов,
нежна като благослов.
В нея припознавам нас,
остани до мен поне за час. 

men-parfume-avon-petitemod-1

А победителят в играта е: @Венцислав Бекяров. Предполагам, че той ще подари парфюмът на една от двете отбелязани дами!
Благодаря на всички за участието!
До скоро<3
petitemod-by-hristiana-petkova

2 Comment

  1. Страхотен блог 🙂 Поздравления за хубавите ревюта и статии, които пускаш. Парфюмите, които си подбрала са наистина страхотни и аз споделям тази любов! 🙂 Страхотна си, поздрави!

    1. admin says: Reply

      Благодаря ви, Пепи 🙂 Ще се радвам да продължите да следите блога ми<3

Leave a Reply