В гардероба на: Милена Витанова

petitemod-mimisfashionmoments

Жена и майка, щастлива от случайността, че е намерила начин да поглези душата си и да прави това, което обича. Моден и лайфстайл блогър, любител фотограф и голяма романтичка. Блогът е нейният начин да изрази себе си.

Мими разказва още: “Обичам цветовете! Рядко може да ме видите облечена изцяло в черно или само в тъмни нюанси. Подбирам дрехите си, така че да мога да ги комбинирам лесно.
В гардероба ми може да откриете толкова различни като стилове дрехи, че единствената дума, с която мога да го опиша може би е еклектичен с намигване към “романтиката”. Имам дрехи, които не нося, но ми харесва да ги виждам на закачалките и други, които нося почти всеки ден.”

night-out-petitemod-mimis-fashion-moments-1

Специална вечер

Напоследък все по-често ми се отдава възможност да присъствам на вечерни коктейли и събития, така че съм “въоръжена” с няколко романтични дълги рокли, които са перфектни за такива специални емоции. Не нося къси модели и не може да ме засечете навън с такава рокля или пола, макар и понякога да са доста по-удачни за случая “Специална вечер”.

Това е една от най-новите ми рокля в гардероба – тя е в бледо розов цвят с много ефирен финиш, която съм комбинирала с голямо цвете за коса, по-кежуал чанта и задължително ярко червило.

casual-outfit-petitemod-mimis-fashion-moments-1

Дневна визия

През деня харесвам да нося дрехи, които са удобни, функционални и практични. Дънките винаги са част от ежедневните ми визии. Пастелните цветове са ми страст и често ги включвам в аутфитите си.

office-style-petitemod-mimis-fashion-moments-1

Офис визия

Рядко ми се налага да се обличам официално, по- скоро смарт кежуалът е компромисното решение.

Предлагам една такава визия с панталон с ръб и висока талия, комбинирам с риза, високи обувки и цветна чанта за акцент и разчупване на монохрома. Много сладко и същевременно стилно стои.

 

Ако в България винаги беше лято – то нямаше да свалям дългата рокля от себе си…..

Нито една визия не е напълно завършена, ако не добавим своя допълващ акцент под формата на аромат. Моят е Modern Muse. 

garderob-blog-01-01-petitemod-hristiana-petkova

fb_b-01

Leave a Reply