В гардероба на: Преслава Цачева

petitemod-games-of-fashion-fashion-blog-1

Здравейте, приятели:)
Представям ви вторият гост в рубриката “В гардероба на…” – Преслава Цачева и блогът й – http://gamesoffashion.blogspot.bg/. Games of Fashion е личният моден и лайфстайл дневник на 21-годишно момиче с интерес към модата, огромен гардероб, впечатляващи шопинг умения и чести „нямам-какво-да-облека” настроения!
Да, това съм аз – Преслава! Заминавам се с блогване вече 3 години и го обожавам! Освен това работя в сферата на модата и стайлинга, затова мисля, че хоби и работа се препокриват в една много хармонична комбинация! В Games of Fashion също ще откриете хроники от моите пътувания по света, Beauty постове (които са принос от моя приятелка – Криси), отчети от различни събития, свободни размисли и много, много добро настроение и любов!
Днес ви каня в гардероба си и ви показвам своите предложения за 3 различни тоалета – Office Style, Casual Outfit и Night-out Outfit! Надявам се да бъда полезна и вдъхновяваща! 

casual-outfit-petitemod-games-of-fashion-1

1.Casual Outfit

За ежедневието стила ми е доста обран и семпъл. Напоследък се придържам към монохрома в компанията на цветни допълнения, които да се превърнат в основен акцент на визията. Именно затова страшно много се зарадвах, когато видях жълтото палтенце на ZARA на разпродажба! Отлично се вписва в стила ми и се допълва с моята O bag, която е доста удобна за ежедневието. Харесвам дългите ризи, защото ако времето захладнее, мога върху тях да облека пуловер и да се получи готино зимно напластяване. Дръзките и нетипични бижута винаги привличат вниманието ми и ми харесва да ги съчетавам в най-различни визии. Тъй като в града се движа основно пеша, обувките задължително трябва да бъдат комфортни. Съвсем скоро видях тези Bad-ass полу-кубинки (както сама ги кръстих) и просто не им устоях… Страшно са удобни!

 

office-style-outfit-petitemod-games-of-fashion-1

2.Office Style Outfit
Вярвам, че за да бъдем продуктивни и мотивирани на работното място, трябва да се чувстваме удобно. Поне при мен е така! Не съм привърженик на строгия офис стил с риза и панталон, но затова пък много, много обичам роклите! Те са неделима част от гардероба ми. За да разнообразя тоалета си на работното място, доста често избирам рокля с принт. Принта се превръща в основен акцент на визията и привлича вниманието на околните. Обувките – задължително високи (боти през есента и зимата) и с удобен ток, за да не се измарям, дори когато прекарвам целия ден на крак. Чантата с ресни ще придаде разчупен вид на визията, а бижутата ще са деликатно допълнение.

night-out-outfit-petitemod-games-of-fashion-13. Night out Outfit

Обожавам зеленото! Особено в този готин емералдов нюанс. Заедно с това напоследък пискюлите се превърнаха в много любим мой аксесоар. Харесвам тази рокля, защото съчетава две страсти и прибавя трета – бохо стила. Не обичам прилепнали по тялото дрехи, затова се влюбих в този фееричен и много разчупен модел. За някое парти или събитие, бих съчетала роклята със секси високи ботуши (на мен тези ми стигат точно до средата на коляното) и малка чантичка, в която е достатъчно да побера само ключове, телефон и пари. Оставям зеленото съкровище да бъде основен акцент, защото по-дръзки аксесоари биха изглеждали натруфено с подобен нежен модел.

П.С. Роклята изглежда невероятно по време на танци.

 

И трите визии описват отлично същността ми и оформят образа на едно момиче с много страни, предпочитания и интереси. Най-често обаче влизам в Casual Outfit, тъй като обикновено прекарвам по цял ден из града в срещи, задачи и задължения. J

 

garderob-blog-01-01-petitemod-hristiana-petkova

 

fb_b-01

Leave a Reply