В гардероба на: Цветина Цекова

cvetybaby-petitemod

bulgarian-fashion-blog7

Здравейте, приятели 🙂 Щастлива съм да ви представя първият гост в рубриката “В гардероба на…” – Цветина Цекова. Една красива и амбициозна млада дама, собственик на блога www.cvetybaby.com, която отвори гардероба си за вас, представяйки ни три визии.

petitemod-cvetybaby-black-and-white-1

1. Как да изглеждаме в работна обстановка – Аз свързвам работната обстановка с по-официално и премерено излъчване, тъй като предстоящата ми работа го изисква. Главен дрескод, който може да видите сред моите колеги e костюмът. Аз лично обожавам изчистените визии. Но пък от друга страна не обичам скучните и еднообразни такива. Винаги се стремя да направя аутфитът си индивидуален, колкото и семпли/basic да са дрехите, които съчетавам. Тук избрах да ви покажа една класическа черно бяла визия. Като акцентът ми е върху полата молив, любима и неизменна част от гардероба ми. Съчетах с поло, стилето и за малко по-хладо време прибавяме пухкава яка. Смятам, че няма как да останем незабелязани с тази комбинация.

 

petitemod-cvetybaby-casual-1
2. Какви дрехи да избирам за през деня (casual outfit) – Ежедневните визии като цяло свързвам с удобство, предполагам всеки е така. Най-често посягам към дънки и някоя тениска/пуловер в зависимост от сезона. Обожавам тъмният скини деним и в повечето случаи залагам на него. В тази визия като акцент добавям дълго плетено елече, което е изключително удобно, ако ви е хладно. Обувките са ниски и удобни за градски условия, а чантичката съветвам да е през тялото, защото се убедих, че няма по-практично нещо за ежедневието, пътуване в градски транспорт и шопинг.

petitemod-cvetybaby-little-black-dress-13. Какво да подберем за една блестяща визия на вечерно парти или среща с приятели – За вечерните си визии винаги залагам на рокли. Малката черна рокля не случайно е вечната класика. Хубавото на черните рокли е, че могат да се съчетават с всякакви аксесоари и обувки. Но като любител на класиката, аз избирам черни стилето обувки, червено червило като акцент и парфюм Chanel, разбира се.

 

Визията, която най-много разкрива същността ми е тази в работната обстановка. Както вече споменах, обожавам полите молив и мога да ги съчетавам по абсолютно всякакви начини. За мен този тип визия е идеална за работа, за обяд/вечеря  на вън и за посещение на събития. Смятам, че е премерена, но в същото време секси и стилна.

 

garderob-blog-01-01-petitemod-hristiana-petkova

fb_b-01

Leave a Reply