6 Топ тенденции през есен-зима 2016: Част 1

fall-trends-2016-petitemod-1

Здравейте, приятели 🙂
Днес ви представям 1ва част от моята селекция за актуалното този сезон. Надявам се да съм успяла да ви накарам да си откраднете по нещо от всяка модна тенденция. Изборът е голям, така че да има за всекиго по нещо.

К О Ж А

statemunt-fur-fall-trends-2016-petitemod-1

Кожата – дали ще е от естествен материал или от изкуствен това няма значение. Различните видове обработка я правят толкова екстравагантна и забележима, че каквото и да изберете няма да сгрешите. Но едно е ясно – ще привлечете погледите на околните.

 

К Ъ Д Р И Ц И

ruffles-fall-trends-2016-petitemod-1

Още през пролетно-летния сезон къдриците успяха да се завъртят около нас и да ни накарат да ги забележим. Днес, те продължават своя вълнист танц и ни очакват, за да изберем някои от вариантите, които предлагат.

 

Н Ю А Н С И  Н А  К А Ф Я В О

shades-of-tan-fall-trends-2016-petitemod-1

Кафевият цвят и всички негови нюанси продължават да вълнуват и този сезон. Сякаш тази тенденция си остава незаменима както класическото черно палто. Видимо, той присъства във всички свои нюанси – от мек камилски цвят, съпътстван със заглушен цвят каки до класическия си кафеникаво-керемиден нюанс. А вариациите му започват от връхни дрехи, жилетки и пуловери до поли, панталони и шалове.

 

Р О З О В О   И   Ж Ъ Л Т О

pink-and-yellow-fall-trends-2016-petitemod-1

На пръв поглед тази модерна цветова комбинация те води към пролетта. Уви, нетипична смесица се появява като експеримент за по-консервативните дами и поредното потвърждения, че дори и през студените дни можем да сме много цветни и показващи индивидуалността си.

 

П А Д Н А Л И   Р А М Е Н А

off-the-shoulder-fall-trends-2016-petitemod-1

Още през пролетта и лятото тенденцията на падналите рамена атакува всички модни брандове. Днес, тя смело продълважа да се вихри, носейки ни голям избор от топли пуловери, вълнени рокли и топове от кадифе. Несъмнено заголването на рамената, съчетани с прилепнала рокля, например, биха създали един сески и много подходящ за есента сет.

 

З Л А Т Е Н   М Е Т А Л И К

gold-metalic-fall-trends-2016-petitemod-1

Не ви ли се струва, че лъскавата премяна преди беше само за диско или за “нещо по-така”. Благодарение на силното й предствяне по модните подиуми тази тенденция навлиза решително в градската среда, оставяйки ни океан от варианти, чрез които да намерим себе си в един от тях. Раници, плисирани поли, бомбери, ризи и обувки – всичко е толкова блестящо, че дори само с едно нещо върху себе си ще сте зашеметяваща.

 

селекция на снимките: www.pinterest.com

fb_b-01

 

 

 

 

 

Leave a Reply