Терапия с HydraFacial MD: Безболезнено, бързо и ефективно почистване на лицето

bulmed-consult-petitemod-best-beauty-bulgarian-blog

Днес ще ви разкажа за най-новата терапия за почистване на кожата на лицето. Тя е бърза, безболезнена и адски ефективна. Тя е терапия HydraFacial 2.0. Отдавам й такова уважение, тъй като това е истинско откритие в съвременната дерматология.
Защо е открие:

  • Защото е терапия, създадена изцяло в услуга на кожата, при която няма допир кожа в кожа. Винаги се използват стерилни ръкавици, а контактът с лицето и изцяло с уреда. При всяка една терапия, главите на накрайника се сменят, така че няма опасност от предаване на инфекции и т.н. .
  • Подходяща е за кожи предразположени към акне, при слънчеви изгаряния, при розацея, при мазна и пигментна кожа, при разширени пори и спукани капиляри.
  • Хидратира в дълбочина и изравнява тена на лицето.
  • Работи от вътре на вън, тъй като се използват киселини, които избутват замърсяванията, без да увреждат кожата.

Преди около месец се подложих за първи път на нея. Реших да я направя по препоръка на един приятел (мъж). Правилно прочетохте, мъжете обожават тази процедура. Защото е безболезнена (те не обичат да ги боли :D) и е адски бърза (знаете, мъжете не могат да се задържат дълго на едно място). Тук визирам тези, които имат проблемна кожа и тези, които държат поне веднъж или на 2-3 месеца да правят подобно почистване. Но нека ви разкажа за мен и опитът ми с нея 🙂

bezbolezneno-pochistvane-na-lice

До момента имам 2 процедури. Хубаво е, когато решите да правите подобно почистване да стартирате с 3 процедури всяка седмица, а след това на всеки месец или през 3 месеца. Това зависи от състоянието на кожата ви и как сте свикнали да се грижите за нея.

Та както ви казах, аз имам две направени процедури. След първата процедура си тръгнах без червени петна (знаете след класическото почистване си като хванал шарка), чуствах кожата си абсолютно нормална. В терапията се изполват билкови съставки, червени водорасли, глицерин, земни минерални пептиди, киселини, хеуронова киселина, които подпомагат възстановяването на кожата към нормалния й вид.

Терапията е адски приятна, приключва за колко 20-25 минути, няма стискане на пъпки, болка и дни със зачервено лице след това. Както ви казах, съставките действат от вътре на вън, като избутват всички нечистотии. Денят след нея, имах леко зачервяване, което се оказа същинското изчистване. А, след това, кожата ми е по-добре от всякога. Усещам я свежа, хидратирана, черните точки на носа ми са значително по-малко. Имам изравяване на тена, тъй като на места бях на петна и със сиви участъци.

pochistvane-na-lice-s-hidrafeishul-by-petitemod

*Криси премахна грима, с който бях преди да стартира терапията

bulmed-consult-petitemod-best-beauty-bulgarian-blog

*Същинското почистване – чрез вакум се всмукват нечистотиите, като същевременно се изпръсква специален серум и екстракт от див конски кестен, които действат почистващо, противовъзпалително и капиляроукрепващо.

hydrafacial-bezboleneno-pochistvane-na-lice-by-bulmedconsult

Една терапия, която си заслужава! Една терапия, която и ти трябва да пробваш!

petitemod-best-lifestyle-blog-1

*в партньорство с Bulmed Consult

Leave a Reply