Denim on denim

best-mommy-bulgarian-blog-1

blog-za-majchinstvoto-petitemod
Започвам днешната публикация по малко по-различен начин. Ако ме следвате в instagram, сигурно сте разбрали, че от около 2 месеца спазвам (опитвам се де :D), #кето хранене. Успях да сваля няколко сантиметра от талията, направих си процедура за стопяване на мазнините в областта на корема (Criolipolis) и се вкарах във форма, в която не вярвах, че ще успея. Не съм супер слаба, но се харесвам и смятам, че ми отива да изглеждам така (нито твърде слаба, нито твърде пухкава).

Замислих се за етапа по време на забременяване, 9те месеца, които минаха, периодът на раждане и след това. Така бързо отлетяха. Хем ми липсват, хем не. Сега, ако трябва да се върна назад и да започна този процес отново, сигурно ще се поколебая. Със сигурност ми се ще да родя още веднъж преди 30. Но, чувствайки се добре в тялото си (на този етап), а и хормонално, бих се замислила.


Майчинството е благословия! Да имаш дете е богатство! Спомням си години преди да забременея, колко повърхностно гледах на тази идея. Сякаш е даденост, сякаш със сигурност ще дойде. Страшни, лекомислени и несериозни са били нещата в главата ми. Всяко момиче или жена преминава през различни предизвикателства докато се реши да има дете. Не мога да коментирам какво е било в главaте на много от дамите, но съм сигурна, че са й минали поне 2 неща през ума:

  1. “Сега изглеждам добре, чувствам се спокойна и в синхрон със себе си, и тялото си. Не ми се иска да развалям фигурата си и се страхувам, че ще остана пълна след раждането.”
  2. “За момента, в кариерно отношение нещата ми се развиват много добре. Чувствам се удовлетворена и се притеснявам, че ще изпусна вълната и няма да имам подобна възможност.”

Сигурно се питате защо ви споделих точно тези две неща?! Защото аз си ги задавам доста често и предполгам, че ще го правя и след 1-2 години (например). Дори ме хваща яд, че суетата ме кара да се колебая за нещо така важно, красиво и смислено. Тъпотии!

Да, сега може да приличам на ученичка, тинейджърка дори, но тези неща са посредствени. А и, ако човек е достатъчно упорит и след 3 деца може да успее да влезе във форма. Пиша тези редове, тъй като усещам, че трябва сама на себе си да си ги споделя. А ако има поне една жена като мен, която се е замисляла над това, ще се радвам да си поговорим.
best-european-fashion-blog-petitemod
Но да не ставам твърде скучна и сериозна :D. Нека си поговорим за дрехи <3

Не искам да се разделям с любимите ми летни такива! Смятам да се възползвам максимално от времето навън и затова не преставам да нося тези класически, дънкови шорти с висока талия. Това лято не ги свалих и сигурно ви омръзна да ме гледате с тях, но на по-удобни не съм попадала. Дънковото яке с бродерии на цветя, е задължителен атрибут в хладните, септемврийски утрини.

Сандалите, които така хващат окото с нестандартния си цвят. А пък ретро очилата и шапката си остават аксесоари, чиято стойност никога не се губи. Винаги има живот в тях и могат да преобразят всяка визия. Всичко, без шапката и чантата, ми е от намаленията в Kamerans. Често се случва част от майчинството ми да остане при тях 😀 .
kak-da-budem-seksi-sled-rajdaneto-petitemod

pletena-retro-chanta-petitemod

lqtna-shapka-s-vruzki-petitemod-1

mommy-and-son-best-mom-blog-at-bulgarina

naj-dobriqt-moden-blog-petitemod-1

sandali-na-platforma-za-lqtoto-petitemod

petitemod-best-lifestyle-blog-1

Leave a Reply