Класическа бяла рокля

Класиката си е класика. От каквото и естество да е, простите неща са най-хубави. Ето ви тази рокля, например. Като бял чаршаф е. Такива, каквито обичам да използвам и у дома. Гардеробът ми се състои основно от бели дрехи. Чувствам се комфортно и спокойно в този цвят. Знам, че той носи послание за достъпност, за уязвимост, но това не ме притеснява. Аз съм себе си и не се страхувам да бъда това, което съм.


Винаги, когато се чудите какво да си купите (ако искате да си вземете нещо ново), избирайте класически и лесно съчетаеми дрехи. Много е лесно да украсяваш бяло платно. Един ден можеш да добавиш тъмни акценти, а на другия, нещо свежо и закачливо. Тази класическа, бяла, рокля с дължина до средата на пръсеца, е точно такава. Видях я преди повече от 3 месеца, но дълго й се чудех, тъй като е направена от 80% полиестер, а аз не вирея добре в подобни материи. Но, кагато нещо трябва да е твое, то е твое и след време. Мернах я миналата седмица и реших, че трябва да я пробвам. Оказа се, че моят размер липсва, но реших да не се отказвам и взех един размер по-голям. Кой знае, може скоро да забременея и да имам нещо под ръка – свежо и комбинативно <3


И ако си мислите че съм майка, която се шляе ей така с детето си – то да ме бяхте видели преди това. Първоначално бях на детската площадка, тичайки след Божидар в компанията на – удобни кецове, добре прибрана коса, без обеци и шалче, тип забрадка. Само да съм чула, че майките се занемарявали след появата на първото дете!

best-fashion-bulgarian-blog-2

hristiana-petkova-blogger-at-petitemod-2

dulga-bqla-roklq-petitemod-1

naj-dobriqt-kozmetichen-blog-v-bulgaria-1

naj-dobriqt-bulgarski-moden-blog-petitemod-1

hristiana-petkova-naj-dobriqt-moden-blogur-v-bulgaria-2

sandali-na-platforma-petitemod-1

modni-tendencii-za-lqto-2018-1

Рокля – Reserved, Обеци – Bershka, Сандали – Vero Moda (магазин Камеранс, Princess Outlet Centre)

Чанта – ONLY, Шалче – няма име

petitemod-best-lifestyle-blog-1

2 Comment

  1. Толкова си прелестна, Хриси! Каквото и да облечеш, всичко ти отива. <3

    1. admin says: Reply

      Дани, благодаря ти! Не всичко ми стои, но пък се опитвам да избирам такива дреки, които да говорят коя съм. Целувам те

Leave a Reply