Градска, лятна разходна

novea-clay-fresh

Летните дни сякаш е по-лесно да понесем работната седмица, дори и в града. Последните уикенди сме все в София заради ремонта, който правихме, но той вече приключи, (с малки изключения, разбира се) затова запретваме раниците за „малки бягства“ от градката шумотевицата.

Рядко се решаваме да отидем до центъра, камо ли да се разходим за по-дълго, но се случва и ние да се появим в центъра на София :D. Признавам ви, че подобни излизания са само залъгване, че отиваме някъде – нито сме видели нещо, нито сме седнали да хапнем някъде, абе с две думи, пълен провал 😀nivea-clay-fresh

grija-za-kojata-s-nivea

Разходката премина от метростанция до метростанция, нищо повече, но с малки крачки към успех, както се казва.

Тази година с огромен кеф преоткривам лена като материя и съм изключително щастлива, че не затворих очите си и и този път, а му дадох шанс. Всеки който носи тази материя сигурно ще се зачуди как досега не съм обръщала внимание, нo всичко си има първи път, нали.

novea-clay-fresh

 

Но пък не за първи път си взимам от душ гела на NIVEA от сериата CLAY FRESH. След като преди месец започнах да го използвам, дори си направих домашно спа на стъпалата (можете да видите тук), ежедневно почиствам кожата си с него. Ароматите му са много зареждащи и действа адки освежаващо, особено след като цял ден си бил в офиса, а след това си продължил с детето на детската площадка.

petitemod-bulgarian-blog

Пожелавам ви повече планински и морски дни, по-рядко поглеждане на телефона, а за служения мейл, просто забравете <3

petitemod-best-lifestyle-blog-1

*Публикацията е в партньорство с NIVEA Bulgaria

Leave a Reply