Есенни тенденции от секънд хенд находки

sveji-i-gotini-drehi-vtora-ipotreba-petitemod

Есента беше така благосклонна към нас тази година. Даде ни време да се настроим за предстоящите студени дни, даде ни слънце, за да запечатаме още мили спомени, даде ни красива, златна есен <3

Отново съм на вълна поли. Явно при мен ситуацията е на приливи и отливи, защото и днес, когато сме във Венеция (пиша този текст от там) съм с цял набор от поли.

Тази си я взех от #secondhand или е редно да кажа, че цялата съм секънд хемн (без якето и ботите 😂).

Тази, препратка към плата тартан, ме изкуши и реших да добавя нещо и в тази стилистика към гардероба си. Въпреки че изборът от тенденции е голям, не мисля да бягам от собствения си стил, за да съм в крак с всички модни предложения на пазара. Вие на какво мнение сте?

Ето, есента вече е към своя край, а аз съм в очакване на пролетта. Кога ще износя всички трендове 😁 (шегувам се). Това време от годината не е моето. Но истината е, че бяхме късметлии тази година. Ето, виждате – с пола, голи крака и ботуши. Тънка блуза и кожено яке. Обичам поли, но мразя чорапогащници.
За това е толкова хубаво, че времето ни позволи да бъдем още малко свободни, от към дрехи.

Както ви споменах, всичко ми е от секънд хенд. Обичам находките от подобен вид магазини – малко пари, много разнообразие. Може след време да не харесвам цялостната идея на секънд хенд културата, но за момента ме намирате в такова положение. И ми харесва. Не се напрягам да обикалям, а нямам време да ходя по шивачки и да си шия, нямам и твърде много пари, за да си позволя скъпи дрехи. Избирам неща, които крещят, че това съм Аз, че това е моят стил, независимо от къде са купени.

Как ви се струва моето есенно попълнение?

fashion-trends-for-winter-2018-2019-by-petitemod

tartan-skirt-trend-for-autumn-winter-2018-2019

vulnena-bareta-petitemod-bili-jekov

drehi-vtora-upotreba-petitemod

the-best-fashion-bulgarian-blog-petitemod
Снимки: Zhekov Photography
petitemod-best-lifestyle-blog-1

Leave a Reply