Летни ухания под душа

Така силно копнея за свободата си, за по-социлалния си живот, за неагажираното си ежедневие, за времето на ранното излизане за работа и залезното прибиране вечер, след детската площадка. Сигурна съм, че не само аз мечтая за морски дни, за солена кожа и зачервени бузи.

Лятото приближава плавно към нас, а аз силно се надявам да съумеем да му се насладим по най-добрия и приятен начин. Това лято Nivea отново ни зарадваха с нов сет от ароматни душ гелове. След като миналата година марката ни поднесе Nivea Clay Fresh и обеща неверотно усещане под душа с натурални съставки от природата, то тази, отново ме изненадаха, когато ми изпратиха за тест своите #Freshblends, чиито състав е изцяло натурален – плодове, ядково мялко, 98 % биоразградима формула и 100% рециклируема опаковка.

Всяка една съставка от продуктите се смесва с другата, позволявайки ти да рисуваш, да твориш, да мечаеш дори.


Серията #NiveaFreshBlends съдържа 3 аромата, които ухаят на пресни плодове, бадемово, кокосово, оризово мляко и мента. Носят наслада на обонянието и душата.

Ароматът на малинов сок, в комбинация с пресни боровинки и бадемово мляко, се преобразуват в изумителен душ гел, който доставя истинска радост на теб и сетивата ти. Кожата се чувства мека, свежа и ароматна след това.

Вкус на манго, оризово мялко и плодов екстракт от кайсия е създаден изцяло без животински съставки. Отново много мек като консистенция, икономичен при използване, а финалното усещане е еластична, мека кожа с възхитителен аромат.

Представяте ли си морски бряг, от който не успявате да видите края на морето, бял пясък, силен аромат на екзочитни плодове, морски вятър се прокрадва между косите ви, а соленият мирис на морето ви опиянява. Ей това усещане ми носи ароматът на диня, мента и кокосово мляко. Ароматът на този душ гел е разкошен, без да преувеличавам, а кожата ми след това е свежа, хидратирана и много, много ароматна. Кокосовите нотки са така силни, че цялото ми тяло ухае на лято.

Всички бутилчици са 100 % рециклируеми, затова след употреба моля, изплакнете добре и изхвърлете в кош за разделно събиране!

Пожелавам ви здраво, ароматно, безоблачно и много добре хидратирано лято <3

*публикацията е в парньорство с Nivea, всички мнения са изяло мои

cover-petitemod-best-bulgarian-blog

Leave a Reply