Как да носим риза под рокля

petitemod-mommy-life

hristiana-petkova-the-best-beauty-blogger

Да си млада майка в града се оказва истинско приключение. Особено когато нямаш кола.
За да отида от точка А до точка Б правя предварителни уговорки с приятелите си. Преценявам дали Божидар е нахранен и кога евентуално трябва да яде. Но дори и в такива моменти, когато всичко изглежда така трудно, с повече усилия се получава така хубави срещи.

Такава беше и тази, с една от моите приятелки (една от най-добрите). Видяхме се в един от най-студените августовски дни, за да поснимаме. От този месец тя ще бъде мой личен фотограф и ще снимаме заедно за блога. Знаете перипетиите, през които преминавам с тези снимки. Все има някакъв проблем, все няма кой да ме снима, но пък аз не се отказвам 😀 .  Та, да, вече ще снимам само с Gergana Palazova Photography  и съм адски щастлива и спокойна!

През този ден реших за първи път да пробвам комбинацията риза с дълъг ръкав под рокля. Първоначално трудно се възприех, тъй като ризата е “набиваща се” на очи, но реших да не се отказвам от това сетче. Допълних с къси чорапки на точки и лилави кецове. А за връхна дреха сложих парка от second hand (Benetton).

Да си призная, станала съм малко скучна от към обличане. Твърде предсказуема и невдъхновена, но се надявам това да се оправи с времето. На моменти дори имам чувството, че липсата на нови идеи и свежи мисли ме погубват.

Затова и реших да се впусна в едно ново предизвикателсто – снимането на видеа и евентуално влогове. Благодаря на приятелките ми, че ме насърчиха и ме навиха много бързо да започна. Ще видим какво ще се получи, защото ми е толкова вълнуващо и забавно.

Ако ви допада това, което досега сте видили, моля ви, споделете какво искате да чуете и видите от мен. Какво искате да ви разкажа, независимо на каква тема е 😀 аз съм си малко философ, така че нищо няма да ме притесни!

 

hristiana-petkova-bulgarian-fashion-blogger

backpack-by-mango-shop

mango-backpack-1

autumn-trend-2017-petitemod

petitemod-blog-for-style

petitemod-fashion-bulgarian-blog-1

petitemod-bulgarian-blog-for-style

Парка (second hand) – United Colors Of Benetton
Рокля – Zara
Риза – Kashion от Kamerans Mladost
Кецове – Only
Раница – Mango
Лента – ——-

style-by-zara-shop

petitemod-the-best-blog-for-daily-looks

the-best-fashion-blog

petitemod-the-best-lifestyle-blog

petitemod-by-hristiana-petkova

Leave a Reply