Моите 29 недостатъка

lifestyle-blog-petitemod
 1. Мразя да готвя – правех го само когато трябва да си мия косата, но днес, когато разделихме задълженията с мъжа ми, ми се налага да го правя почти ежедневно. Имам скандално пресолени или безсолни ястия. Много се смеем като тръгнем да ядем и усетим вкуса. А понякога пускам и някой косъм. Мъжът ми казва, че трябва да се радвам, че не е гнуслив, защото ще изхвърли всичко през прозореца.

 2. Имам страх от бръмбари, офъди, майки пчели 😀  и всякакви по-големи буби. Като видя и започвам да бягам, да ги гоня с ръка или с нещо, което държа. А физиономията ми е като на човек, пред който стой динозавър. Но когато носиш цветя вероятността да те нападнат буболечки е огромна.
  petitemod-proletni-cvetq


 3. Постоянно слагам съдове около мивката. Нямаме миална и постоянно трупам. В нас все едно се хранят 5 човека.

 4. Сутрин щом стана и започвам да оправям. Мразя да е разхвърляно и искам всичко да е подредено под конец.

 5. Ужасно мрънкаща съм на моменти. Вечно искам да се случва нещо, да сме в движение, а това много изнервя мъжа ми.

 6. Всеки ден пускам пералня и мразя гардероба да е пълен с мръсни дрехи (ужасен педант съм на моменти на тема чистота у дома).

 7. Ненавиждам мръсни обувки. Почти след всяко обуване почиствам обувките си, стараейки се да запазя живота им.melissa-gumeni-obuvki-obuvki.bg

 8. Когато се срещна с някого започвам да го анализирам, от глава до пети, което понякога ме кара да си създавам грешно, първо впечатление.

 9. Лягам си рано, много рано. Понякога в 21:30. Всички знаят, че след 20 часа е безсмислено да ме търсят.

 10. Ужасно скучна съм. Не съм грам по купоните, не пия, не танцувам. Една риба обичаща да прекарва вечерите си у дома, с малка чаша, подчертавам, чаша вино, и да си гушка двамата мъже.

 11. В тинейджърските си години бях голяма купонджийка – имаше от всичко по много, но днес, всичко това е мираж.

 12. На моменти харча неконтролируемо пари, което принуди мъжа ми да ми вземе картата.evednevna-viziq-za-proletta

 13. Не обличам един аутфит повече от два пъти. Дори го забравям. Затова вечно искам да имам нови дрехи в гардероба си.

 14. Ям твърде много сладко, след всяко ядене, дори и след закуска.

 1. Имам криви зъби, зъбцова захапка и често се срамувам от това.

 2. На моменти съм адски чувствителна, дори и в работата, което ми изиграва лоша шега.

 3. Двете ми ноздри са различни една от друга.

 4. Купувам си скъпа козметика, което е неприемливо за много от моите близки.

 5. От страх да не ме докосне едно врабче си сцепих веждата на връх Великден и се наложи да ме водят до спешното и да ми я лепят. Стъхът от всякакви животни е сред най-големите ми недостатъци.

 6. Мога да се разрева дори и за най-дребното нещо (песен, история за любов или няколко мили думи).cvetqta-moqta-strast-proletni-cvetq

 7. Когато отида на зъболекар се държа като малко дете – охкам на всеки 2 минути. И аз се чудя как съм родила естествено.

 8. Случва ми се да се отказвам от важни събития в живота ми, в последния момент, което побърка семейството ми.

 9. Най-голямата ми слабост е Божидар, което на моменти ме кара да съм твърде либерален родител.Processed with VSCO with e3 preset

 10. Цял живот съм имала комплекс относно килограмите ми. Винаги съм се приемала за пухкава девойка, което само вреди на психиката ми.

 11. Когато съм на вън винаги оглеждам хората в походката и преценявам дали имат някакъв проблем или не. Ще ми се да им кажа, че е редно да отидат на ортопед, но… не става. Имам базови медицински познания във всяка една област. Това май не трябваше да го споделям 😀

 12. Когато се возя при някого винаги гледам огледалата и шофирам заедно с него. Дори натискам спирачката.

 13. От както съм майка отношението на близките ми към детето се превърна в мярка за отношенията ни като цяло. Странна история.

 14. Така и не се научих да пазарувам онлайн, което ме кара да се връщам в един маазин по няколко пъти, за да съм сигурна, че искам точно това нещо.Processed with VSCO with e4 preset
 15. Ужасно предсказуема съм, което ме кара да усещам какво може да се случи в бъдещето. Да не си помислите, че съм гадателка, просто имам силна интуиция.

petitemod-best-lifestyle-blog-1

 

Leave a Reply